Team

Na het plaatsen van een oproep op instagram, werd ik overladen door tientallen berichtjes van mensen door heel het land die wilden bloggen voor mijn website. Hilarische, confronterende en herkenbare stukken vlogen mij om de oren, wat me het erg lastig maakte om een team samen te stellen. Maar het is me gelukt.. Deze toppers zijn nu onderdeel van mijn website. Een team, een taak; namelijk jullie vermaken, informeren, laten lachen en noem het maar op, met onze stukken. Vind jij dat jij hier ook deel van moet uitmaken? Dan kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@fitby-julie.com

Dit is Team Fitby-julie…

Julie – @fitbyjulie

Blogger, Vlogger, Maatschappelijk Hulpverlener en bovenal CEO (want klinkt cool) van deze website. Dol op een feestje, nog doller op de sport, het allerdolste op cheatmeals en in het leven geroepen om jou te motiveren en inspireren.

Uitgebreidde bio vind je HIER.

Jente – @thefittravellingfoodie

Jente is 26 jaar en afkomstig uit het Twentse Goor. Verslaafd aan crossfit, fitness en koffie. Jente houdt enorm van de wereld ontdekken. Blogt voornamelijk over de dagelijkse dingen in het leven, die haar en jou bezig houdt.

Jackie – @jackiedejager

Jackie is 26 jaar en woonachtig te Rotterdam. Gek op lekker eten, fitness en ze wilt zoveel mogelijk van de wereld ontdekken. Favo plek? Kaapstad! Binnenkort haar eigen website online waarin ze vertelt over haar reiservaringen.

Amber – @byamber.nl

Mama van 2 stoere mannetjes, werkzaam binnen de psychiatrie en een serieuze sportaddict. Hardlopen, bootcampen, fitboksen en spinning; niets is haar te gek. Haar motto is Live Your Life To The Max en door middel van blogs deelt ze dit graag met jullie hoe zij dit doet.

Jolien – @healthyfitjo

Houdt van koken, maakt hier dan ook graag foto’s van om van te watertanden. Noemt zichzelf een georganiseerde chaoot, multitasker, maar bovenal lief. Recent afgestudeerde Psychologe, speelt waterpolo en onderhoudt haar eigen website. Zat samen in de klas met Julie!